Samenwerking drumschool Ron van Elswijk
Drumschool Ron van Elswijk heeft besloten samen te gaan werken met de SMRO. Op zijn drumschool worden nu ook theorielessen en -examens aangeboden aan zijn leerlingen, als aanvulling op zijn praktische lespakket.
Ron is geboren in 1968 in Naaldwijk. Doordat Ron uit een zeer muzikale familie komt, werden al snel zijn drumkwaliteiten ontdekt en op 7 jarige leeftijd was Ron al lid van een drumband. Deze drumband, Fusica, heeft de basis gelegd voor Ron's verdere drumcarrière. Naast dat Ron in verschillende bandjes speelt, heeft hij dus ook zijn eigen drumschool. ''Ik vind dat iedereen de kans moet kunnen krijgen om te leren drummen, dus geef ik les van jong tot oud, man of vrouw, beginnend of gevorderd. Zodra je met je voeten bij de grond kan, dat is rond 6 jaar, kun je bij mij terecht.'' (http://www.ronvanelswijk.nl/welkom/).
Je kan bij hem op een ongedwongen manier leren drummen en kennismaken met diverse stijlen, zoals: Rock, Pop, Funk en Jazz. Sinds kort zitten de muziekexamens A, B, C en D dus ook bij het aanbod van de drumschool.