Sinds mijn 6e volg ik slagwerklessen, die kreeg ik van, voor sommige van jullie denk ik een bekende, Michel Ponsioen. Ik kom uit Wateringen en dus ging ik naar de Phoenix omdat mijn droom was: mee lopen in de optocht van Sinterklaas als trommelaar. Vanaf mijn 2e ging ik namelijk altijd naar de optocht maar ik heb de goedheiligman nooit gezien en ging thuis zo snel mogelijk de fanfare trommelaars na spelen.

Toen ik 8 was mocht ik meelopen en was mijn droom vervuld. (dacht ik), want op mijn 9e werd door mijn leraar voorgesteld om eens te gaan kijken op de open dag van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Ik was meteen verkocht. Hier wilde ik heen en het liefst ook daar naar de middelbare school “De School Voor Jong Talent”. Ik heb altijd aangegeven eigenlijk drummer te willen worden, terwijl ik op de School Voor Jong Talent klassiek slagwerk studeerde. Zodoende ben ik na het behalen van mijn vmbo-diploma op mijn 18e toch van de School Voor Jong Talent afgegaan.

Toen ik op mijn 10e begon op het KC, was ik fan van Krezip en zij zaten op de Rockacademie in Tilburg. Dat werd mijn doel, daar moest ik ook ooit op zien te komen. Ik ging van de SVJT, naar het Art en Entertainment college in Amsterdam. Hier kreeg ik les van toffe docenten die mij minder klassiek en meer pop maakten. Zij zorgden ervoor dat ik na drie jaar met een diploma op zak auditie kon doen op de Rockacademie. Nu, 4 jaar na mijn auditie, ben ik op 17 juni 2019 afgestudeerd met een eigen show in poppodium 013. Naast Rotterdam aan Zee geef ik sinds 2021 ook les bij de SRMO. Ik heb er ontzettend veel zin in en verwacht er een mooie tijd te gaan beleven.”