In 1997 werd ik geboren in Wateringen, Zuid-Holland. Toen ik vijf was kwam ik in contact met mijn allereerste slagwerkleraar. Zes jaar later leidde dat tot mijn entree op de School voor Jong Talent in Den Haag. Daar studeerde ik klassiek slagwerk en speelde ik in menig symfonieorkesten, totdat ik in de derde klas besloot Jazz-Drums te gaan studeren. Ik speelde in mijn middelbare schooltijd in veel verschillende formaties en was veel op het podium te vinden, zoals twee keer in de finale van het Prinses Christina Concours in het Bimhuis. Toentertijd was ik ook in de studio te vinden voor de popzanger Mike Peterson, waar ik ook mee optrad, en de Jazzfunkformatie waar ik de drummer van was: Sascha and the Sharp Five. Ook nam ik op mijn zestiende mijn eerste album op onder mijn eigen naam: Tusveld Trio.

Na mijn middelbare school stroomde ik door naar het HBO op het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Sindsdien ben ik mij veel breder gaan ontplooien, van drummen in het Nationaal Jeugd Jazz Orkest en Jong Metropole naar festivalorganisatie en van producing tot mediaproductie. Momenteel ben ik actief in drie upcoming formaties: mijn eigen tienkoppige funkband (The Royal Funk Family, als drummer, leider en arrangeur), drummer en producer bij Lévi (popband o.l.v. Lévi Cox, waarvan wij onze EP live hebben gelanceerd op 5 april) en een DJ + drums act, waarvan ons debuut 16 juni in de Melkweg is.

Buiten deze formaties ben ik met drie andere formaties bezig, die deze zomer zullen starten.

Hier een overzicht van een aantal podia waar ik heb gespeeld:

Onder andere; North Sea Jazz Festival, Mainstage Jazz in Duketown, Mainstage Amersfoort Jazz, Bimhuis, Lantarenvenster, TivoliVredenburg, Paard van Troje, Loosdrecht Jazz Festival, The Hague Jazz, Jazz’in de Gracht, Jazz Festival Delft, JazzInHetDorp en het Goois Jazz Festival.

Van de volgende leraren heb ik persoonlijk les gehad: Stefan Kruger, Eric Ineke, Joost Patocka, Felix Schlarmann, Hans Zonderop, Fedor Teunisse, Luuk Nagtegaal, Joost Kroon, Jamie Peet, Adam Nussbaum, Cesar Zuiderwijk, Wim Kegel en Joost van Schaik.